Goede mensen zoeken kost vaak onnodig veel tijd, geld en frustratie.

Uitzendbureaus, headhunters en recruiters vragen enorm hoge bedragen, doen er meestal lang over en hun beste kandidaten gaan vaak naar de opdrachtgever die het meeste biedt en niet naar diegene het beste aansluit.

Ik doe het anders. Ik ben meer een reclame matchmaker die mensen helpt elkaar te vinden. Elkaar vinden houdt voor mij namelijk meer in dan alleen met elkaar in contact komen of het eens zijn over functie inhoud en salariëring.

Bij mij kan je al een zoekopdracht plaatsen met een starttarief vanaf 200 euro, afhankelijk van wat je zoekt. Daarvoor ga ik zeer actief op zoek voor jou  binnen mijn netwerk. Het starttarief dekt deze kosten.

En bij een succesvolle match volgt een nette findersfee.

Ik werk snel, lever persoonlijk en origineel maatwerk en hanteer hele nette tarieven.  Ik hou van openheid, integriteit en menselijkheid.

Wil je liever eerst even sparren over wat je nou eigenlijk precies zoekt?

Een gesprek met een kop koffie is zo geregeld.

contact: hansjerolodex@gmail.com

 

Tot snel!

Hansje Rolodex – The art of connecting good advertising people.