Welkom op mijn site!

Ik ben Hansje Rol en mijn bijnaam in de reclamewereld is Hansje Rolodex. Ik ken namelijk heeeeul veel goede Marcom mensen. Ik ken ze niet alleen, ik heb ook met ze gewerkt!

Ik koppel graag fijne professionele mensen en bedrijven aan elkaar. Dat zit in mijn aard en is mijn talent: De juiste mensen met elkaar verbinden zodat er mooie dingen ontstaan en iedereen weer een stap verder komt.

Ik verbind al twintig jaar de juiste communicatiemensen met opdrachtgevers, werkgevers, reclame bureaus, bedrijven, merken, headhunters, talent scouts, filmproductiemaatschappijen, zpp-ers, evenementen, etc.

Is je bedrijf op zoek naar een goede project manager, art director, copywriter, client service director, vertaler, trafficer, content producer, creative director, regisseur, strateeg, social expert, graphic designer of welk reclame mens dan ook?

Of ben je voor jezelf op zoek naar fijn werk?

De beste reclamemensen en vacatures, vast en freelance, zijn nu bereikbaar voor iedereen die gedegen professionele bemiddeling wil voor een schappelijke prijs.

Wil je liever eerst even sparren over wat je nou eigenlijk precies zoekt?

Een gesprek met een kop koffie is zo geregeld.

contact: hansjerolodex@gmail.com

Tot snel!


Hansje Rolodex – The art of connecting good advertising people.